myred eye







my red eye in white

9 comments:

  1. hello my pren...assigment ke 2 dah sampai...sila siapkan.kengkawan dah siap.anda sorang je yang belum siap..cepat2...jangan klik2 nuffnang..

    ReplyDelete
  2. my pren..assigment ketiga dah start ni..nak kena repeat papaer ni...

    ReplyDelete
  3. ni ikon nizam omar yang baru..Ada FAKE nizam omar..hati-hati kalau terima komen dari muka orang tua tu..ok sila buat assigment cepat..bawa trafik anda ke blog saya..hehehe

    ReplyDelete
  4. jalan2 singgah tengok ahli2...
    Untuk info kat member nuffnang.
    Saya buat team untuk cari B.E.Memang lah kita xda kaitan nak janakan B.E.Tetapi assigment kita nak naikan trafik pada ahli2.Awak pi komen kat blog kawan2 yang lain, kawan2 lain pun sama.ada interaksi antara ahli.so trafik kita naik. Bila trafik naik, peluang untuk dapatkan B.E tinggi..

    ReplyDelete
  5. saya ada 1 kaki..fake nizam ada 2 kaki..hati2

    ReplyDelete
  6. dengan sengaja saya meningkatkan trafik awak..hehehe

    ReplyDelete
  7. saya datang dengan tujuan untuk membagi tahu pasal myred eyes dah ke udara sekarang.sesiapa saja boleh tengok.Tiada rahsia antara kami.sapa yang nak join boleh lah servey2 dulu.ok.
    kat sini.
    http://myredeyesadmin.blogspot.com/

    ReplyDelete